Talkmap - Talkmap - Lena Skogholm
6
page-template-default,page,page-id-6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

 BEMÖTANDE I VÄRLDSKLASS

KONKRETA VERKTYG BASERADE PÅ HJÄRNFORSKNING SOM DU DIREKT KAN ANVÄNDA OCH FÅ TOPPRESULTAT

Kan hjärnforskningen bli en guide för vardagen? Absolut!

När vi samarbetar med hur vi människor fungerar skapas ett bemötande i toppklass!

Här utgår vi från hjärnforskning som förklarar varför vi agerar som vi gör och hur vi behöver bemöta det. Du får både kunskaper om oss människor och konkreta verktyg hur du kan agerar i linje med ny forskning.

Enklare för dig – bättre för kunden!

Ju mer kunskaper vi har om hur vi människor fungerar desto lättare att vara proffsig. Vi gör färre misstag, vi blir mer säkra och vi når bättre resultat på ett smidigare sätt.

 

 

 

BROSCHYR

FORSKNING

FINNS DET EGENTLIGEN BESVÄRLIGA MÄNNISKOR? I VISSA SITUATIONER KAN VI VÄL ALLA BLI LITE BESVÄRLIGA!

När du får reda vad som händer med hjärnan vid stress, vid missförstånd, olika förväntningar, otrygghet och negativa situationer ökar din förståelse för den du möter och du får därmed en större empatisk förmåga.

När du får olika verktyg som hjälper dig att bemöta en person som gå till attack, hamnar i affekt och låser fast sig i negativa tongångar ökar din professionalism.

Ökad empati och större professionalism.

 

 

TALKMAP METODEN BAKOM –  BYGGER PÅ HJÄRNFORSKNING

I Talkmap utgår vi från forskning på ett mycket konkret och igenkännande sätt. Det ger oss kunskaper och förståelse för hur vi människor fungerar. När vi får reda på varför vi eller andra gör på ett visst sätt ger det många aha-upplevelser. Vi förstår oss själva och andra bättre.

 

 

 BOKA

 NEUROLEDARSKAP – HJÄRNSMART LEDARSKAP

För chefer som vill  leda med hjärnan. Konkreta verktyg för att leda i linje med ny forskning och få mätbara resultat. Evidensbaserad! En  ny studie från Högskola Väst 2016 visar på mycket goda resultat. När vi samarbetar med hjärnan ger det resultat.

 

 

 

Lena bemotandedagen 2

 GOD SOCIAL ARBETSMILJÖ – HUR GÖR MAN? 

Verktyg och strategier för att arbeta för en god social arbetsmiljö i vardagen. Hjärnforskning som förklarar hur vi människor fungerar och agerar.

 100 % AV DELTAGARNA

har under över 10 års tid uppgett i utvärderingarna att de fått fler konkreta verktyg och blivit mer medvetna om sitt sätt att kommunicera. Det är vi oerhört glada för. Efter föreläsningar och utbildningar får vi återkommande fina referenser.