Svåra samtal - Talkmap - Lena Skogholm
15707
page-template-default,page,page-id-15707,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

SVÅRA SAMTAL

VAD SKA MAN GÖR NÄR DET ÄR UPPRÖRDA KÄNSLOR ELLER PRESSADE SITUATIONER?

Det är inte alltid så lätt att hantera svåra samtal där det kan finnas mycket känslor inblandat, det är helt orimliga förväntningar eller i väldigt pressade situationer. Man kan själv känna sig stressad, blir osäker på hur man ska hantera det som händer i samtalet och känna obehag inför reaktioner som kommer.

 

VAD HÄNDER I HJÄRNAN?

I denna föreläsning får du reda vad som händer med oss och hur hjärnan reagerar i svåra situationer och vid upprörda känslor. Det ger oss en stor förståelse både för dem vi möter och för oss själva.

 

Till hjärnforskningen knyter vi konkreta verktyg som gör att du på ett säkert och empatiskt sätt kan samarbeta med det som händer i hjärnan och möta personen på ett respektfullt sätt.

KUNSKAPER SOM SKAPAR SÄKERHET 

När du vet vad som händer, varför och hur du kan hantera situationen minskar din stress och det tar mindre energi från dig att hantera de svåra samtalen. Du agerar både mer empatiskt och mer professionellt.

 

Kunskaperna och verktygen du får kan du använda på jobbet men också i alla livets olika sammanhang. Här är några kommentarer jag fått efter utbildningen:

 

”Jag tyckte jag kunde hantera svåra samtal på ett bra sätt innan utbildningen och förstod inte riktigt vad det skulle tillföra. Men det har verkligen underlättat i mitt arbete enormt mycket. Jag har färre samtal som blir så svåra och när det händer vet jag oftast precis hur jag kan göra. Det har minskat min stress betydligt. Tusen tack!”

 

”Förut var det så många arga som ringde till mig, det är det inte längre”.

 

”Alla som ringer hit är mycket trevligare nu”.

 

”Jag har fått bättre kontakt med mina barn och det har räddat mitt äktenskap”.

 

 

 

 

BROSCHYR

BOKA

 TALKMAP – HJÄRNSMART BEMÖTANDE

Metoden för bemötande i världsklass baserad på hjärnforskning.  Förstå både  dig själv och andra med ny forskning och få konkreta verktyg som är lätta att använda och ger mätbara resultat.  Underlättar både på jobbet och hemma. 

 NEUROLEDARSKAP – HJÄRNSMART LEDARSKAP

För chefer som vill  leda med hjärnan. Konkreta verktyg för att leda i linje med ny forskning och få mätbara resultat. Evidensbaserad! En  ny studie från Högskola Väst 2016 visar på mycket goda resultat. När vi samarbetar med hjärnan ger det resultat.

 GOD SOCIAL ARBETSMILJÖ – HUR GÖR MAN? 

Verktyg och strategier för att arbeta för en god social arbetsmiljö i vardagen. Hjärnforskning som förklarar hur vi människor fungerar och agerar.

 100 % AV DELTAGARNA

har under över 10 års tid uppgett i utvärderingarna att de fått fler konkreta verktyg och blivit mer medvetna om sitt sätt att kommunicera. Det är vi oerhört glada för. Efter föreläsningar och utbildningar får vi återkommande fina referenser.