Referenser - Talkmap - Lena Skogholm
15704
page-template-default,page,page-id-15704,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

REFERENSER

Lena Skogholm är en färgstark och lysande föreläsare. Kombinationen av hjärnforskningen och handfasta verktyg gör att föreläsningen direkt blir till stor nytta i vardagen.
Hans Torin CEO Combitech AB

Neuroledarskap – den bästa ledarskapsutbildning jag gått!
Elisabet Farving SVT Enhetschef

Talkmap gav ytterligare en dimension för oss i vårt arbete med personlig försäljning. Jag rekommenderar definitivt denna utbildning till bolag som sysslar med personliga möten.
Jonas Liljedal CEO ATC Tape Converting AB

Föreläsningarna har gett kunskaper, råd och många inspirerande tips om hur vi bemöter människor på ett mer professionellt och positivt sätt. Jag vill varmt rekommendera Lena!
Arja Lindholm Kommunikationschef Stockholm stad

Neuroledarskap – den bästa ledarskapsutbildning jag gått!
Elisabet Farving SVT Enhetschef

Neuroledarskap har lett till bättre resultat i medarbetarenkäten. Hjärnforskningen har på ett utomordentligt sätt lyfts fram i direkt i relation till det vi har stått inför i vardagen. Lena har genomfört Neuroledarskap på ett mycket inspirerande och tankeväckande sätt.
Mariann Hellström, verksamhetschef Stockholm stad

Jag har fått många konkreta idéer som jag ska prova i min verksamhet!
Michael Söderlind, enhetschef, Örebro läns landsting

Neuroledarskap har gett mig mycket och jag är mycket mer medveten om mitt sätt att leda och kommunicera. Jag har fått ökad självinsikt och verktyg att hantera olika situationer. Så bra mix med teori och praktik.
Anna Ekström Avdelningschef Örebro läns landsting

Talkmap har markant ökat vår kundnöjdhet! Med de verktyg våra medarbetare har fått i utbildningen kan vi leverera service och bemötande i världsklass till våra kunder.
Elisabet Farving SVT tidigare Stockholm stad

Lena är en riktig inspiratör. Hon berättar på ett lättsamt sätt hur vi människor fungerar och vad det är som gör att våra möten blir katastrof eller topp. Jag rekommenderar dig att gå och lyssna, jag lovar att du inte blir besviken.
Lotta Roupé, Koordinator, SOLNA STAD

Det var en mycket ärorik utbildning som alla dels tyckte det var kul, men som de också har nytta av i sina privata liv. Jag kan verkligen rekommendera denna metod och Lena Skogholm som är engagerad och mycket kompetent.
Kristofer Ljungberg IT-chef Bollnäs kommun

Vi fick konkreta verktyg att använda oss av i mötet med kunden, men även förståelse för varför vi reagerar som vi gör i olika situationer. Mina medarbetare var lyriska och gav höga betyg till utbildningen.
Lena Ullström Lönechef på Norra Dalarnas Löneservice.

Lenas förmåga att kombinera vardagssituationer med information om hur vi människor fungerar gör att alla både kan känna igen sig och lära sig helt nya saker. Jag kan varmt rekommendera Lena till alla som ska hantera möten med människor i sin vardag!
Ann-Sofi Forsmark, Avdelningschef Stockholms stadsarkiv

Lena Skogholm inspirerar och har ett pedagogiskt upplägg som gör att budskapet fastnar. Hon ger konkreta verktyg som bygger på hjärnforskning som är lätta att använda och jag vill varmt rekommendera Lena Skogholm
Ann-Sofie Fahlkvist Chef Skadecenter, LÖF

Lena är en utmärkt föreläsare och pedagog. Jag har lyssnat till henne vid ett flertal tillfällen och hennes Talkmap är genialisk. Det är ett utmärkt redskap för att förstå hur hjärnan fungerar och hur vi ska kommunicera för att nå varandra i olika situationer. Hon använder metoden själv och talar på ett sätt som gör att jag både förstår allt, lär och inspireras.
Maria Gerlofsson, författare, coach, journalist

 TALKMAP – HJÄRNSMART BEMÖTANDE

Metoden för bemötande i världsklass baserad på hjärnforskning.  Förstå både  dig själv och andra med ny forskning och få konkreta verktyg som är lätta att använda och ger mätbara resultat.  Underlättar både på jobbet och hemma. 

 NEUROLEDARSKAP – HJÄRNSMART LEDARSKAP

För chefer som vill  leda med hjärnan. Konkreta verktyg för att leda i linje med ny forskning och få mätbara resultat. Evidensbaserad! En  ny studie från Högskola Väst 2016 visar på mycket goda resultat. När vi samarbetar med hjärnan ger det resultat.

 GOD SOCIAL ARBETSMILJÖ – HUR GÖR MAN? 

Verktyg och strategier för att arbeta för en god social arbetsmiljö i vardagen. Hjärnforskning som förklarar hur vi människor fungerar och agerar.

TALKMAP GER BÄTTRE LEDARSKAP?

Vad blir resultatet när chefer får kunskaper och verktyg för att leda i linje med hur hjärnan fungerar? Sju chefer har djupintervjuats i en ny studie och resultatet visar att cheferna leder med större säkerhet och känner sig mindre stressade.