Lena Skogholm - Talkmap - Lena Skogholm
27
page-template-default,page,page-id-27,page-child,parent-pageid-25,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

 FÖRELÄSARE LENA SKOGHOLM

lena

 

Lena Skogholm är beteendevetare och pedagog, en av få med specialisering på hur vi kan ha nytta av hjärnforskning i vardagen på ett mycket konkret sätt.

 

Hon knyter samman forskning med konkreta verktyg som gör att vi kan agera i linje med den nya forskningen. När vi möter varandra utifrån hur vi fungerar och respekterar det, är det inte konstigt att det blir bättre resultat i både kundenkäter och medarbetarenkäter. Det blir en naturlig följd.

 

”Ju mer du vet om människor desto lättare att vara proffsig”

 

Hjärnforskning kan vara en så oerhört tydlig och hjälpsam guide i vardagen, både i arbetslivet och i livet. När vi vet mer om både hur vi själva och de vi möter fungerar förbättras våra relationer avsevärt.

 

”Jag har sett svåra konflikter suddats ut och tydligt bättre resultat i både kundenkäter och medarbetarenkäter.”

 

På scenen inspirerar Lena, ger kunskap med hög igenkänningsfaktor som lockar till skratt. Hon föreläser med en palett av erfarenheter från TV och teater, specialpedagogik, verksamhets- och ledarskapsutveckling.

 

Tidigare har Lena varit examinator och examinatorsledare i Nordens största kvalitetsutmärkelse. Hon är medlem i National Speakers Association Sweden och du hittar henne också hos Komptensgruppens Talarförmedling.

 

Lena har utbildat och certifierat ett tiotal Talkmapkonsulter som också utbildar och föreläser i Talkmap.

 

Under 2016 gjordes en studie på Högskola väst om Lenas arbete med titeln: Talkmap – en kommunikationsmodell för bättre ledarskap?

 

LÄS MER OM STUDIEN HÄR

LADDA NED UTDRAG UR STUDIEN HÄR

Utdarg ur studie om Talkmap

 

”Min passion är att sprida detta till så många som möjligt
därför att jag vet vilken otrolig hjälp det är i mötet med andra, särskilt i svåra situationer!”

 

Verksamheter Lena Skogholm arbetat med har 2013 samt 2015 utsetts till vinnare i Nordens största kvalitetsutmärkelse och juryns prismotivering är Lenas arbete omnämnt.

 

Under 2016 har Lena Skogholm ett samarbete med Lära för livet. Det kan du läsa mera om här.

 

Lena Skogholm är även fd pastor som lämnade kyrkans värld och bytte ut predikstolen till föreläsningsscenen men har behållit det goda budskapet om att vi ska behandla varandra väl.

 

 

 

Lena är pedagogisk och påläst och talar från hjärtat med både humor och värme. En sann ”people person” som jag uppskattar mycket och anlitat i olika sammanhang!”

 

Katarina Cenner Nordic Account Manager/
Senior Project Manager at Netpartnering

 TALKMAP – HJÄRNSMART BEMÖTANDE 

Metoden för bemötande i världsklass baserad på hjärnforskning.  Förstå både  dig själv och andra med ny forskning och få konkreta verktyg som är lätta att använda och ger mätbara resultat.  Underlättar både på jobbet och hemma. 

 NEUROLEDARSKAP – HJÄRNSMART LEDARSKAP

För chefer som vill  leda med hjärnan. Konkreta verktyg för att leda i linje med ny forskning och få mätbara resultat. Evidensbaserad! En  ny studie från Högskola Väst 2016 visar på mycket goda resultat. När vi samarbetar med hjärnan ger det resultat.

 GOD SOCIAL ARBETSMILJÖ – HUR GÖR MAN? 

Verktyg och strategier för att arbeta för en god social arbetsmiljö i vardagen. Hjärnforskning som förklarar hur vi människor fungerar och agerar.

 100 % AV DELTAGARNA

har under över 10 års tid uppgett i utvärderingarna att de fått fler konkreta verktyg och blivit mer medvetna om sitt sätt att kommunicera. Det är vi oerhört glada för. Efter föreläsningar och utbildningar får vi återkommande fina referenser.