Chef - Talkmap - Lena Skogholm
16477
page-template-default,page,page-id-16477,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

NEUROLEDARSKAP
 HJÄRNSMART LEDARSKAP

KONKRETA LEDARSKAPSVERKTYG BASERADE PÅ HJÄRNFORSKNING SOM GER MÄTBARA RESULTAT

Kan ny hjärnforskning bli en guide för hur du som chef kan leda mot bättre resultat i vardagen? Absolut!

När du vet mer om hur vi människor fungerar och hur du kan leda i linje med den senaste forskning ökar din säkerhet, din förståelse för olika människor och situationer och din professionalism.

Du blir en ännu mer proffsig chef helt enkelt – leder mot målen med mer nöjda medarbetare och kunder.

Du gör färre misstag, blir säkrare i den ledarroll och kan lättare navigera i förändringar och svåra situationer. Det leder till att din stress minskar och din arbetsglädje kan öka.

Ju mer kunskaper vi har om hur vi människor fungerar desto lättare att vara proffsig.

 

VERKTYG FÖR ARBETE MED SOCIAL ARBETSMILJÖ

Den sociala arbetsmiljön sätts på kartan då arbetsmiljöverket ger tydliga riktlinjer from 31 mars. Neuroledarskap ger dig verktyg att arbeta med den sociala arbetsmiljön på ett konkret och systematiskt sätt.

 

BROSCHYR

FORSKNING

FINNS DET EGENTLIGE BESVÄRLIGA MÄNNISKOR? I VISSA SITUATIONER KAN VI VÄL ALLA BLI LITE BESVÄRLIGA!

När du får reda vad som händer med hjärnan vid stress, vid missförstånd, olika förväntningar, otrygghet, negativa situationer och negativa besked ökar din förståelse och du får större empatisk förmåga.

 

SVÅRA SAMTAL, NEGATIVA BESKED, FÖRÄNDRINGAR

När du får flera verktyg för att hantera svåra samtal, ge negativa besked, leda genom förändringar leda en grupp som låst fast sig i negativa tongångar ökar din professionalism. Det är i svåra stunder du verkligen får chans att visa din proffsighet.

 

 

BYGGER PÅ HJÄRNFORSKNING

Neuroledarskap utgår vi från hjärnforskning på ett mycket konkret och igenkännande sätt. Det ger oss kunskaper och förståelse för hur vi människor fungerar. När vi får reda på varför vi eller andra gör på ett visst sätt ger det många aha-upplevelser.

 

 

BOKA

 

 TALKMAP – HJÄRNSMART BEMÖTANDE

Metoden för bemötande i världsklass baserad på hjärnforskning.  Förstå både  dig själv och andra med ny forskning och få konkreta verktyg som är lätta att använda och ger mätbara resultat.  Underlättar både på jobbet och hemma. 

TALKMAP GER BÄTTRE LEDARSKAP?

Vad blir resultatet när chefer får kunskaper och verktyg för att leda i linje med hur hjärnan fungerar? Sju chefer har djupintervjuats i en ny studie och resultatet visar att cheferna leder med större säkerhet och känner sig mindre stressade.

 GOD SOCIAL ARBETSMILJÖ – HUR GÖR MAN? 

Verktyg och strategier för att arbeta för en god social arbetsmiljö i vardagen. Hjärnforskning som förklarar hur vi människor fungerar och agerar.

 100 % AV DELTAGARNA

har under 8 års tid uppgett i utvärderingarna att de fått fler konkreta verktyg och blivit mer medvetna om sitt sätt att kommunicera. Det är vi oerhört glada för. Efter föreläsningar och utbildningar får vi återkommande fina referenser.