God social arbetsmiljö - Talkmap - Lena Skogholm
15711
page-template-default,page,page-id-15711,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

SOCIAL ARBETSMILJÖ I VÄRLDSKLASS

 

 SOCIAL ARBETSMILJÖ  – HUR GÖR MAN?

 

ÄR DETTA ARBETSLIVETS VIKTIGASTE UTBILDNING JUST NU?

”Du gör forskning greppbar och möjlig att förstå och omsätta i praktiken.”

”Så välbehövlig kunskap som du ger med humor och passion.”

 

Denna viktiga utbildning ger chefer tydliga forskningsbaserade verktyg att arbeta med den sociala arbetsmiljön på ett långsiktigt hållbart sätt.

 

Det handlar inte bara om att förebygga dålig social arbetsmiljö utan att i det dagliga arbetet verka för en god social arbetsmiljö som ger ringar på vattnet för bättre resultat.

 

Det blir inte bara prat om att skapa en bra sociala arbetsmiljön – det blir verkstad!

 

 

SKAPA EN SOCIAL ARBETSMILJÖ I VÄRLDSKLASS

 

BOKA VIKTIGASTE FÖRELÄSNING FÖR ATT SKAPA ETT HÅLLBART ARBETSLIV 

 

”Otroligt genomtänkt, vetenskapligt underbyggt, kärnfullt och så härligt med din humor!”

”Du lyckas behålla allas uppmärksamhet hela tiden.”

 

En inspirationsföreläsning full med kunskaper om hur man både som medarbete och chef bidrar till att skapa en god social arbetsmiljö som lyfter gruppen och därmed också resultatet för er verksamhet! Bygger på ny hjärnforskning och innehåller konkreta verktyg för att lyfta den sociala arbetsmiljön till nya höjder.

 

Hög igenkänningsfaktor med pedagogik som gör att budskapet fastnar, konkreta vardagssituationer lyft upp,   skratt och allvar blandas och fokus ligger på hur ni kan göra i er egen verksamhet för att lyckas med den sociala arbetsmiljön.

 

Om du vet vad som händer med oss i pressade situationer och upprörda känslor och vet hur du kan hantera det minskar stressen betydligt och arbetsglädjen ökar.

 

 

 

BROSCHYR

BOKA

 TALKMAP – HJÄRNSMART BEMÖTANDE

Metoden för bemötande i världsklass baserad på hjärnforskning.  Förstå både  dig själv och andra med ny forskning och få konkreta verktyg som är lätta att använda och ger mätbara resultat.  Underlättar både på jobbet och hemma. 

 NEUROLEDARSKAP – HJÄRNSMART LEDARSKAP

För chefer som vill  leda med hjärnan. Konkreta verktyg för att leda i linje med ny forskning och få mätbara resultat. Evidensbaserad! En  ny studie från Högskola Väst 2016 visar på mycket goda resultat. När vi samarbetar med hjärnan ger det resultat.

TALKMAP GER BÄTTRE LEDARSKAP?

Vad blir resultatet när chefer får kunskaper och verktyg för att leda i linje med hur hjärnan fungerar? Sju chefer har djupintervjuats i en ny studie och resultatet visar att cheferna leder med större säkerhet och känner sig mindre stressade.

 100 % AV DELTAGARNA

har under över 10 års tid uppgett i utvärderingarna att de fått fler konkreta verktyg och blivit mer medvetna om sitt sätt att kommunicera. Det är vi oerhört glada för. Efter föreläsningar och utbildningar får vi återkommande fina referenser.