Förändringsarbete - Talkmap - Lena Skogholm
15709
page-template-default,page,page-id-15709,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

FÖRÄNDRING DÄR ALLA ÄR MED

FÖRVANDLA FÖRÄNDRINGSMOTSTÅND TILL NYFIKEN DELAKTIGHET, MEN HUR?

Hjärnan har ett inbyggt motstånd mot förändringar – ja om vi inte fått välja förändringen själva eller den är väldigt positivt, som om vi till exempel skulle ha turen att vinna på lotto.

 

Hur kan vi samarbeta med hjärnan som är den stora koloss som slått på bromsen och som vi behöver få med på förändringen? Du behöver bemöta och få med tre system i hjärnan som dagligen styr oss.

KONKRETA VERKTYG FÖR ATT SAMARBETA MED HJÄRNAN

Flera system i hjärnan kan gå i baklås vid förändringar vi inte själva valt eller fått vara delaktiga i på riktigt. Här får du verktygen så att du kan samarbeta med hur hjärnan fungerar istället för att motarbeta den. Om vi motarbetar hjärnan finns en självklar vinnare och det är inte du. När vi samarbetar med dem får vi istället en delaktig nyfikenhet som är med driver förändringen framåt.

 

 

BROSCHYR

BOKA

 TALKMAP 

Metoden för bemötande i världsklass baserad på hjärnforskning.  Förstå både  dig själv och andra med ny forskning och få konkreta verktyg som är lätta att använda och ger mätbara resultat.  Underlättar både på jobbet och hemma. 

 NEUROLEDARSKAP 

För chefer som vill  leda med hjärnan. Konkreta verktyg för att leda i linje med ny forskning och få mätbara resultat. Evidensbaserad! En  ny studie från Högskola Väst 2016 visar på mycket goda resultat. När vi samarbetar med hjärnan ger det resultat.

 GOD SOCIAL ARBETSMILJÖ – HUR GÖR MAN? 

Verktyg och strategier för att arbeta för en god social arbetsmiljö i vardagen. Hjärnforskning som förklarar hur vi människor fungerar och agerar.

 100 % AV DELTAGARNA

har under 8 års tid uppgett i utvärderingarna att de fått fler konkreta verktyg och blivit mer medvetna om sitt sätt att kommunicera. Det är vi oerhört glada för. Efter föreläsningar och utbildningar får vi återkommande fina referenser.