Bok - Talkmap - Lena Skogholm
21
page-template-default,page,page-id-21,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

BÖCKER

SUCCÉBOKEN

BEMÖTANDEKODEN  –

Konsten att förstå sig på människor och få ett bättre (arbets) liv

 

 

Har du träffat en negativ person som dränerat dig på energi? Funderat på varför det negativa tar så stort utrymme och hur du kan göra för att inte dras med och dras ned? Har du varit med om missförstånd och undrat vad som hänt? Eller hört folk säga: ”vi måste ju kunna prata som vuxna människor om det här”?

 

Har du undrat över hur man möter personer med mycket upprörda känslor på ett bra sätt? Kanske reflekterat över hur vi människor fungerar egentligen och funderat på vad man kan göra för att utveckla bra relationer och slippa relationer och mänskliga möten som tar massa energi?

Föreläsaren och beteendevetaren Lena Skogholm tar med dig på en spännande upptäcktsfärd i hjärnans fantastiska landskap. Du får förklaringar till vad som kan hända i våra relationer och konkreta tips hur du kan göra i olika situationer för att det ska bli bra. När vi möter varandra utifrån vår hjärnas förutsättningar blir det mer gynnsamt för oss helt enkelt.


 

 

SAGT OM BOKEN:

”Jag har alltid hävdat att det är möten mellan människor som påverkar oss mest. I ”BEMÖTANDEKODEN” tar Lena Skogholm det ett steg längre och förklarar på ett enkelt och tydligt sätt vad som händer oss människor emellan och hur vi kan göra för att det ska bli så bra som möjligt. Borde läsas av alla som är intresserade av att utvecklas!”

Ulf Hall, föreläsare och författare i ledarskap och kommunikation.

 

”En SMART bok för både hjärnan och hjärtat. Bemötandekoden är en riktig bladvändare om hur vi människor kan mötas genom ökad förståelse för oss själva och andra. Med insikter och råd som fungerar lika bra på jobbet som hemma.”

Eva-Mia Westergren, Marknadschef inom IT med 15 års erfarenhet av ledarskap

 

 

Vill du beställa flera böcker? Kontakta lena@talkmap.se

 

BEMÖTANDEKODEN PÅ BOKUS 

BEMÖTANDEKODEN PÅ ADLIBRIS 

NÄSTA BOK PÅ GÅNG!

HANDLAR OM LIVET OCH HUR VI KAN LEVA DET SMART!

 

 

Hur kan vi leva ett hållbart liv och ha ett hållbart arbetsliv?

Hur kan vi ta makten över våra egna liv, leva och må bra och inte gå det som jag kallar moderna myter som gör oss mer stressade och som skapar psykisk ohälsa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vill du få information om när boken släpps? Anmäl dig här!

 TALKMAP – HJÄRNSMART BEMÖTANDE 

Metoden för bemötande i världsklass baserad på hjärnforskning.  Förstå både  dig själv och andra med ny forskning och få konkreta verktyg som är lätta att använda och ger mätbara resultat.  Underlättar både på jobbet och hemma. 

 NEUROLEDARSKAP – HJÄRNSMART LEDARSKAP

För chefer som vill  leda med hjärnan. Konkreta verktyg för att leda i linje med ny forskning och få mätbara resultat. Evidensbaserad! En  ny studie från Högskola Väst 2016 visar på mycket goda resultat. När vi samarbetar med hjärnan ger det resultat.

 GOD SOCIAL ARBETSMILJÖ – HUR GÖR MAN? 

Verktyg och strategier för att arbeta för en god social arbetsmiljö i vardagen. Hjärnforskning som förklarar hur vi människor fungerar och agerar.

 100 % AV DELTAGARNA

har under över 10 års tid uppgett i utvärderingarna att de fått fler konkreta verktyg och blivit mer medvetna om sitt sätt att kommunicera. Det är vi oerhört glada för. Efter föreläsningar och utbildningar får vi återkommande fina referenser.