Ny bok - Talkmap - Lena Skogholm
16488
page-template-default,page,page-id-16488,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

NY BOK BEMÖTANDEKODEN

BEMÖTANDEKODEN  –

Konsten att förstå sig på människor och få ett bättre (arbets)liv

 

HÄR KAN DU LÄSA MER OCH KÖPA BOKEN

http://www.bokus.com/bemotandekoden

 

 

Har du träffat en negativ person som dränerat dig på energi? Funderat på varför det negativa tar så stort utrymme och hur du kan göra för att inte dras med och dras ned? Har du varit med om missförstånd och undrat vad som hänt? Eller hört folk säga: ”vi måste ju kunna prata som vuxna människor om det här”?

 

Har du undrat över hur man möter personer med mycket upprörda känslor på ett bra sätt? Kanske reflekterat över hur vi människor fungerar egentligen och funderat på vad man kan göra för att utveckla bra relationer och slippa relationer och mänskliga möten som tar massa energi?

 

DÅ ÄR DETTA EN BOK FÖR DIG!

 

”Jag har alltid hävdat att det är möten mellan människor som påverkar oss mest. I ”BEMÖTANDEKODEN” tar Lena Skogholm det ett steg längre och förklarar på ett enkelt och tydligt sätt vad som händer oss människor emellan och hur vi kan göra för att det ska bli så bra som möjligt. Borde läsas av alla som är intresserade av att utvecklas!”

Ulf Hall, föreläsare & författare i ledarskap

 

 

ÖNSKAR NI KÖPA 5 EX ELLER FLER KONTAKT OSS DIREKT HÄR

FÖRFATTAREN LENA SKOGHOLM

 

Föreläsaren och beteendevetaren Lena Skogholm tar med dig på en spännande upptäcktsfärd i hjärnans fantastiska landskap. Du får förklaringar till vad som kan hända i våra relationer och konkreta tips hur du kan göra i olika situationer för att det ska bli bra. När vi möter varandra utifrån vår hjärnas förutsättningar blir det mer gynnsamt för oss helt enkelt.

 

Det är både lätt och inspirerande att ta till sig det som står i boken. Författaren skriver både pedagogiskt och personligt med flera målande exempel. Det gör boken lättillgänglig samtidigt som den är vetenskapligt underbyggd.

 

HÄR KAN DU LÄSA MER OCH KÖPA BOKEN

http://www.bokus.com/bemotandekoden

 

 

 

NÄSTA BOK PÅ GÅNG:

GOD SOCIAL ARBETSMILJÖ, HUR GÖR MAN? 

 

Just nu  genomför Lena Skogholm föreläsning och utbildning med samma rubrik!

Dessa kommer att skrivas samman i en praktisk handbok som gör det enkelt att komma igång med att arbeta med den sociala arbetsmiljön.

 

Detta har sagts om föreläsningen:
”Otroligt genomtänkt, vetenskapligt underbyggt, kärnfullt och så härligt med din humor”

”Du lyckas behålla allas uppmärksamhet hela tiden”

”Du gör forskning greppbar och möjlig att förstå och omsätta i praktiken”

”Så välbehövlig kunskap som du ger med humor och passion”

 

LAS MER

 

Anmäl dig här för att få mer information om böckerna!

BEMÖTANDEKODEN
FÖRELÄSNINGAR & UTBILDNINGAR 

En konkret modell för bemötande i världsklass baserad på hjärnforskning lätt att direkt använda.  Förstå både  dig själv och andra med ny forskning och få konkreta verktyg som är lätta att använda och ger mätbara resultat.  Underlättar både på jobbet och hemma. 

FÖRFATTAREN LENA SKOGHOLM

Lena Skogholm är beteendevetaren som specialiserade sig på hur vi kan ha nytta av hjärnforskning i vardagen i mötet med varandra. Här kan du läsa mer om hennes bakgrund.

 BEMÖTANDEKODEN GER RESULTAT

Studie från Högskola Väst visar på goda resultat där kunskaperna som finns i BEMÖTANDEKODEN används på arbetsplatser. Den sociala arbetsmiljön har förbättrats och stressen har minskat.

 ÖNKAR NI KÖPA 5 EX ELLER FLER?

Kontakta oss för bästa pris vid köp av fler böcker än 5 ex. BEMÖTANDEKODEN är en fin gåva vid jul eller speciella tillfällen och den kan med fördel köpas in till arbetsgrupper där det mänskliga samspelet är viktigt.

FORFRAGAN

GÖR ETT TEST!

Gör tester som är framtagna av världsledande professorer! Gör testet: är du optimist eller pessimist? Eller testet som visar din känslomässiga stil.

 

BEMÖTANDEKODEN – BASERAD PÅ FORSKNING

För Läs mer om forskning som BEMÖTANDEKODEN är baserad på. Här kan du se föreläsningar som hålls av världens mest framstående forskare inom sina områden. Du får även tips om böcker och annat material.