Aktuellt - Talkmap - Lena Skogholm
15724
page-template-default,page,page-id-15724,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

AKTUELLT

ÖPPEN UTBILDNING I NEUROLEDARSKAP

 

Kan ny hjärnforskning bli en guide för hur du som chef kan leda mot bättre resultat i vardagen? Absolut!
Genom att öka din kunskap om hur vi människor fungerar och hur du kan leda i linje med den senaste forskningen ökar du din produktivitet. Detta kombinerat med att du lär dig använda dina resurser smartare gör att du minskar din stress. Du ökar din arbetsglädje, blir säkrare i din ledarroll och kan lättare navigera i förändringar och svåra situationer. Du får under dagen en mängd konkreta ledarskapsverktyg baserade på hjärnforskning som ger mätbara resultat!

 

Vår kurs är en dag med hög igenkänning och många aha-upplevelser. Det är en pedagogiskt upplagd kurs så du direkt efter kursen ska kunna praktisera dina nya kunskaper.

 

För att du ska få ut så mycket av dagen varvar vi teori med praktik där du får reda på både varför och hur. Kunskaperna kan användas i alla mänskliga möten, både i tal och i skrift och man kan säga att du får en bruksanvisning i fickformat för oss människor. Ett gediget kursmaterial som du kan återkomma till har du med dig efter dagens slut och ett kursintyg ges ut.

 

LAS MER

 

 

NY STUDIE FRÅN HÖGSKOLA VÄST

 

TALKMAP – EN KOMMUNIKATIONSMODELL FÖR BÄTTRE LEDARSKAP?

Vad blir resultatet när chefer får kunskaper och verktyg för att leda i linje med hur hjärnan fungerar? Sju chefer har djupintervjuats i en ny studie och resultatet visar att cheferna leder med större säkerhet och känner sig mindre stressade.

Cheferna har bland annat utvecklat sitt bemötande till medarbetarna och fått verktyg för att hantera svåra situationer. Det har lett till ett mildare klimat i arbetsgrupperna.

 

LÄS MER OM STUDIEN HÄR

LADDA NED UTDRAG UR STUDIEN HÄR

Utdarg ur studie om Talkmap

 

 

 

 

 

 

 TALKMAP – HJÄRNSMART BEMÖTANDE

Metoden för bemötande i världsklass baserad på hjärnforskning.  Förstå både  dig själv och andra med ny forskning och få konkreta verktyg som är lätta att använda och ger mätbara resultat.  Underlättar både på jobbet och hemma. 

 NEUROLEDARSKAP – HJÄRNSMART LEDARSKAP

För chefer som vill  leda med hjärnan. Konkreta verktyg för att leda i linje med ny forskning och få mätbara resultat. Evidensbaserad! En  ny studie från Högskola Väst 2016 visar på mycket goda resultat. När vi samarbetar med hjärnan ger det resultat.

 GOD SOCIAL ARBETSMILJÖ – HUR GÖR MAN? 

Verktyg och strategier för att arbeta för en god social arbetsmiljö i vardagen. Hjärnforskning som förklarar hur vi människor fungerar och agerar.

 100 % AV DELTAGARNA

har under över 10 års tid uppgett i utvärderingarna att de fått fler konkreta verktyg och blivit mer medvetna om sitt sätt att kommunicera. Det är vi oerhört glada för. Efter föreläsningar och utbildningar får vi återkommande fina referenser.